Innvendig solskjerming

Plissègardin

Plisségardiner har veldig gode isolerende og solbeskyttende egenskaper. De beskytter også godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. De er enkle å vedlikeholde med enten fjærkost eller støvsuger på lav effekt. De er også lite plasskrevende, og kommer i mange ulike design og tekstiler.

Det som er så bra med plisségardiner er muligheten for å dekke hele eller deler av vinduet, samt at de også kan åpnes fra topp og bunn. På den måten kan du velge hvilken del av vinduet som skal skjermes.

Da plisségardiner passer de fleste vindustyper, hjelper vi deg med en gratis befaring for å finne beste løsningen for deg.

Lamellgardin

Vi leverer lamellgardiner på mål, her kan du velge mellom 89 mm og 127 mm bredde på lamell. Vi har mange forskjellige tekstiler, og tilbyr lystette lameller. Vi skreddersyr din lamellgardin akkurat slik du vil ha den.

Vi er blant markedets rimeligste på lamellgardiner, samtidig som vi har produkter av høyeste kvalitet.

Lamellgardiner er en praktisk og elegant løsning i forhold til skjerming mot sol og innsyn. Elegant fordi lamellgardiner er et moderne og praktisk alternativ til tradisjonelle gardiner. Lamellgardiner kan tilpasses interiøret ditt, og er med på å pynte opp rommet. Praktisk fordi lamellene er fleksible, slik at du selv kan styre hvor mye lys du ønsker å slippe inn. Du kan velge mellom gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede lamellgardiner.

Rullegardin

Rullegardiner gir skjerming som er lett å betjene og som tåler å stå nede over tid. Våre rullegardiner leveres på mål, og kan derfor enkelt tilpasses alle typer vinduer og rom. Velg fra et stort utvalg rimelige kvalitetstekstiler i ulike farger og med akkurat de egenskapene som passer dine vinduer. Vi leverer alt fra halvtransparent og perforert tekstil til lystett rullegardin.

Våre lystette rullegardiner er blant de rimeligste på markedet med høy kvalitet. Vi har også et stort utvalg av Duo rullegardiner, gjerne kalt «dag og natt» eller Zebra. Duo-gardiner gir to skjermingsmuligheter i ett produkt og lar deg slippe inn lys med en liten bevegelse på betjeningen. Våre rullegardiner kommer med flere betjeningsmuligheter, f. eks. manuell kjede eller fjær, og batterimotor med fjernkontroll og lader.

Persienner

Med persienner kan du selv velge hvor mye lys du vil slippe inn. Du kan enkelt justere lamellene som gir et behagelig lys og er enkle å bruke. Med innvendige persienner kan du velge mellom forskjellige tykkelser, bredder og farger. Du kan velge mellom topp- og bunnlist, snorer og bånd som er tilpasset persiennene.

Vi tilpasser og skreddersyr persienner etter mål for alle typer vinduer.

Liftgardin

En liftgardin gir deg muligheten til å skjerme for både lys og innsyn på en veldig pen måte. Her kan man velge mellom ulike typer tekstiler som slipper inn ulike mengder lys. Vi kan montere foran vinduet på lister, vegg, eller inne i vinduet. Her kan du skjerme slik du ønsker.

Vi har valgt å fokusere på to modeller, med hel toppboks som betjenes med kjede, og en med snorbetjening.

Liftgardin er et satsingsprodukt fra vår side og her vil det komme flere tekstiler etter hvert som vi utvider vårt utvalg.

Zebragardin

Informasjon kommer snart.

Insektsnetting

Informasjon kommer snart.

Gardiner

Informasjon kommer snart.

Service

Informasjon kommer snart.